DET SIGER ANDRE

Adam“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Kasia
på flere projekter gennem årene og jeg kan kun anbefale hende som dokumentarist og som fotograf. Hun er kompromisløs og drevet af en dyb nysgerrighed. Hun følger altid sit instinkt og hjerte – og netop dette synes at guide hende i sit arbejde. Kasias ærlige interesse for mennesker og hendes behagelige, ydmyge person, gør fotografering til en ærlig begivenhed hvor nærvær får lov til at opstå. Jeg glæder mig til vores næste projekt.”

Skuespiller og instruktør Adam Brix

Cecilie“Kasia har et intuitivt nærvær, der gør, at hun fanger øjeblikket, hvor folk befinder sig lige som de er. Til vores fotosession skabte hun et tillidsfuldt rum – en ro – en tryghed, der gjorde, at hun  har set mit autentiske jeg og indfanget det i billederne.”

skuespiller Cecilie Stenspil

blue_07

Det kan være svært at stille sig op foran en fotograf, men Kasia gør det behageligt og nemt. Hun arbejder intuitivt og grundigt med at vise den person, hun fotograferer -og hun finder en stemning og en personlighed frem i billederne, der løfter fotografiet langt, langt over det almindelige fotografi, vi kender fra feriebillederne og de mange løse skud med mobilen.

Forfatter Thomas Rydahl

_DSC0148

“Kasia har sådan et specielt nærvær, som på forunderlig vis kommer til at skinne igennem hendes motiver. Hun skaber ro og får én til at slappe af foran kameraet. Og så er hun æstetisk virtuos. Hendes leg med lys, komposition og omgivelser gør, at billederne både har kant og er lette og fine.”

Terapeut Sonja Lund

Core Recovery Team

_DSC0010_1

Kasia, jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med dig både som dokumentarist og fotograf. Jeg er helt vild med din ærlige og rå tilgang til billedet, som du lader fortælle sin umiddelbare historie.
Der er ikke mange, der tør lade “historien tale for sig selv”, og ser det smukke i det enkle nærvær, og derfor er du et par vigtige øjne. Tak.

Sangskriver og sangerinde Sara Grabow